Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

PREMINULA VJEROUČITELJICA TATJANA POLJAKOVIĆ

TP3

Stvoreni smo za Vječnost i svima nam je Tamo poći. No, kao da nikada za polazak nismo do kraja spremni, jer svaki put kada netko zatvori za sobom ovozemna vrata, ostanemo nijemi. Tim više kada nam se činilo da taj netko ima još dosta puta prijeći.

Danas šutimo pred informacijom da nas je napustila naša kolegica Tatjana Poljaković. Pošla je u zagrljaj Onoga iz čijega je zagrljaja prije nepunih 47 godina ušla u svijet.

Svakim svojim dahom živjela je za Gospodina i Njegovo djelo. Uvijek i u svemu tražila je i vršila Njegovu volju. Puna dva desetljeća predavala je Vjeronauk u više škola Šibenske biskupije, surađujući sa župnicima na čijem je području živjela, ali i šire od toga. Primjeri njezine kršćanske ljubavi i djelatne brige za svako dijete bili su nadaleko poznati. No ona je o tome uvijek šutjela. Nikada se ni na što nije žalila, nikada prigovarala, u svima i svemu tražila je dobro. Tiho i samozatajno, kako je cijeloga života i živjela, nosila je i križ bolesti koji ju je posljednjih mjeseci zatekao. Iznimno strpljiva i blaga izbjegavala je svojim križem opterećivati druge. Mi koji smo imali blagoslov susresti ju u ovim posljednjim danima bili smo svjedoci da je u trenutcima potpune nemoći reagirala još jedino na molitvu. Za svoga Gospodina i tada je pronalazila snagu.

Draga naša Tatjana, u Raj poveli te anđeli, na dolasku tvome primili te mučenici i poveli te u sveti grad Jeruzalem. Hvala ti za tvoju prisutnost, tvoju blizinu i svjedočanstvo vjere.
Pokoj vječni daruj joj, Gosodine, i svjetlost vječna neka joj svijetli!

Sprovodni obredi kolegice Tatjane bit će u njezinoj rodnoj Subotici.

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries