Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

''CHRISTMAS IS COMING TO OUR COUNTRY''

ETWINNING PROJEKT UČENIKA OŠ VRPOLJE

e-neno

Tijekom studenoga, prosinca i siječnja učenici OŠ Vrpolje sudjelovali su u eTwinning projektu ''Christmas is coming to our country''. U projektu su sudjelovali i učenici iz Italije, Španjolske, Češke, Danske, Poljske, Turske i Grčke.

 

Glavni cilj projekta je razvijanje komunikacije na engleskom jeziku, razvijanje tolerancije i bolje razumijevanje kultura i običaja drugih zemalja te razvoj digitalnih vještina.

Kroz različite aktivnosti, igre i radionice učenici su istraživali i učili o Božićnim tradicijama i običajima drugih zemalja diljem Europe. Birali su najbolji logo, izrađivali čestitke i Božićne ukrase te sudjelovali u razgovoru s vršnjacima iz Danske i Italije.

Na samom kraju projekta izradili su online knjigu u kojoj je svaka država ukratko predstavila svoj grad i državu te Božićne običaje i tradiciju.

Projekt su vodili vjeroučitelj Nenad Palac, učiteljica Engleskog i Talijanskog jezika J. Vukičević i učiteljica Geografije A. Petković.

 

(Izvor: http://os-vrpolje.skole.hr/projekti/etwinning?news_hk=5469&news_id=570&mshow=975#mod_news)

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries