Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

"Zauvijek se raduj u vječnosti, u kući Oca nebeskog i nastavi ga slaviti"

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ KOLEGE TEA

IMG-20190218-WA0005

Nakon vijesti koja nas je sve nemilo iznenadila i potresla, u ponedjeljak, 18. veljače 2019., ispratili smo u krilo Očevo kolegu vjeroučitelja Tea Matijaša na Novom groblju u Solinu. Župnik don Nikola Bodrožić  u nekoliko rečenica je ocrtao Teov život i djelo, njegovu privrženost obitelji i župnoj zajednici, ali i otvorenost za zajednice u Marini i Rogoznici gdje je do kraja života, vodio župni zbor. Pročitao je župnik i pismo biskupa Tomislava Rogića koji je u ime cijele Šibenske biskupije zahvalio Teu za djelovanje u raznim školama i župama na području biskupije.

Authentic Sneakers | Giftofvision, ALWAYS LIKE A SALE

 Nedostajat će nam njegova spremnost da pomogne i uskoči u mnogim proslavama župnih blagdana, nedostajat će svojim vjeroučenicima koje je nadahnjivao da slijede Kristov nauk, nedostajat će nam na našim susretima vjeroučitelja koje nije propuštao.

"Poštovani i dragi Teo, neka Te Svemogući i dobri Bog obilato nagradi za svaki održani sat vjeronauka, za svaku odsviranu notu na bogoslužjima, za svaki trenutak sebedarne ljubavi kojom si drugima služio i želio biti od pomoći. Ostavio si za sobom svijetli trag. Zauvijek se raduj u vječnosti, u kući Oca nebeskog i nastavi ga slaviti", napisao je biskup Tomislav.

Nakon sprovodnih obreda slavljena je sv. Misa u župnoj crkvi sv. Anastazije u Solinu na kojoj je uz više svećenika, prijatelja, znanaca, članova njegove obitelji, sudjelovao i veliki broj vjeroučitelja Šibenske biskupije, kolega i učenika OŠ Rogoznica.

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries