Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

Održano prvo ŽSV za 2018./2019.

žsv 18-10

Županijsko stručno vijeće (ŽSV) Šibenske biskupije za vjeroučiteljice i vjeroučitelje osnovnih i srednjih škola održano je u četvrtak, 18. listopada 2018. godine, s početkom u 16:00 sati u prostorijama Katoličke osnovne škole u Šibeniku.

best Running shoes | adidas party delilah los angeles , sivasdescalzo - Sneakers and clothes online

 

U ime Županijskog stručnog vijeća  usvojen je Godišnji plan i program rada ŽSV-a, koji je predstavio Marko Majetić. Predstojnica Katehetskog ureda Šibenske biskupije s. Jaka Vuco iznijela je kalendar rada Katehetskog ureda, a potom je Suzana Bukarica predstavila izvješće s Katehetske ljetne škole OŠ u Splitu, kao i njen kolega Mario Preden za Katehetsku ljetnu školu SŠ u Zagrebu.

Predavanje s temom Vjeroučitelj svjedok održala je s. Jaka Vuco koja je naglasila važnost iskustva vjere kod vjeroučitelja koji je u isti mah i učitelj, odgajatelj, vjernik i svjedok. U raspravi koja je uslijedila naglasilo se da je važno biti s učenicima i uz učenike u njihovim teškim životnim situacijama, moliti za njih i pogotovo moliti s njima.

Voditelj ŽSV-a Šimun Radnić imao je predavanje Informatičke kompetencije vjeroučitelja, kao i pedagošku radionicu na temu Izrada nastavnih materijala u digitalnom obliku, čime je vjeroučiteljima dodijeljen zadatak izrade pojedinih digitalnih oblika u artikulaciji metodičkih nastavnih jedinica iz katoličkog vjeronauka za 3. godište osnovnih i srednjih škola. Rad i druženje na ŽSV-u bili su iznimno ugodni i opušteni uz iskrene komentare, prijedloge i svjedočanstva vjeroučitelja u radu i odgoju učenika, kao i iz životnih situacija.

Mario Preden

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries