Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

Održana priredba "Osvijetlimo put do jaslica" (FOTO)

IMG-20171213-WA0024Na spomendan sv. Lucije, u Katoličkoj osnovnoj školi održana je božićna priredba „Osvijetlimo put do jaslica“ u organizaciji Katehetskog ureda šibenske biskupije. Svi su se sudionici potrudili i svojim nastupom razveselili i oduševili prisutne. Radost i zajedništvo djece, njihovih roditelja, teta i učiteljica bila je očita na licima svih prisutnih, osobito su uzbuđeni i razdragani bili izvođači kojih je ove godine bilo više od 130. Stigli su izvođači s različitim točkama i pričama….

 

Nastupili su: DV Blažena Hozana s pjesmom Tko li je nebeska Djevica ta tete Ana Šarić i s. Rahela Rukavina, OŠ Meterize s recitacijom Svjetlo se ne smije ugasiti ,mentorica: Nada Meić, DV Kućica Na Božić ispuni nas svjetlom – pjesma s pokretima, mentorice: Nevenka Vrcić i Robertina Goger. Zanimljiv i poučan igrokaz Starački Božić pokazali su učenici OŠ Braća Radić PŠ Donje Ogorje, mentori: Tina Rožić, Jelena Vučković i Nikola Rušinović. Nakon igrokaza DV Brat Sunce otplesali su Ples anđela i zapjevali Radujte se narodi, predvođene tetama Kristinom Škugor Gulam i Brankom Klisović. Domaćini Katoličke osnovne škole izveli su kreativni ples pod nazivom Na Božić sama, mentorica: Julija Crnogaća. Posljednja točka priredbe bila je svečana izvedba recitala Božić u starim kamenim kućama učenika OŠ Vrpolje pod vodstvom učiteljica Rosande Vukičević i Sandre Širinić. Kao i uvijek izvođači i njihove mentorice i mentori, dobili su sličicu sv. Lucije i prigodni slatki dar. Voditeljice programa Leona Dobra i Marijeta Slijepčević pozdravile su sve prisutne, čestitale Božić i poželjele da se i dogodine sastanemo i radosno slavimo blagdan Božića. 

s. Rahela Rukavina