Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

Obavijest o priredbi povodom Majčinog dana

md2017Povjerenstvo za sadržaje u Katoličkom domu pri Katehetskom uredu šibenske biskupije već više godina organizira priredbu povodom Majčinog dana pod nazivom Majka – srce obitelji. Na ovaj način želimo istaknuti vrijednost i važnost svake majke. Zagledani u Nebesku Majku, uzor majčinstva i ljubavi, imamo želju za zajedničkim izricanjem zahvale i ljubavi našim majkama.

Pozivamo Vas da se organizirate međusobno s drugim vjeroučiteljima ili/i Vašim kolegicama i kolegama u vrtiću/školi te materijale i prijedloge o sadržajima za priredbu dostavite na e-mail s. Mandici This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ili s. Jakici This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. najkasnije do 1. svibnja 2017. Priredba će se održati u četvrtak, 4. svibnja 2017. u Katoličkoj osnovnoj školi s početkom u 18.00 sati.


Plakat u .pdf formatu možete preuzeti OVDJE