Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

Održana priredba "Osvijetlimo put do jaslica"

putjas16002U organizaciji Katehetskog ureda Šibenske biskupije u četvrtak 15. prosinca, u kongresnoj dvorani Katoličke osnovne škole u Šibeniku, održana je tradicionalna božićna priredba pod nazivom „Osvijetlimo put do jaslica“. Priredba je bila ispunjena božićnim recitacijama, plesom, glazbenim i scenskim izvedbama. Nazočan je bio i umirovljeni biskup mons. Ante Ivas, idejni pokretač ovog okupljanja, te se na početku obratio prisutnima. Zaželio je svima puno radosti i Božjeg blagoslova povodom nadolazećih božićnih blagdana.

 

U programu su sudjelovali vrtići „Brat sunce“, „Blažena Hozana“, „Vidici“ i „Ciciban“ te djeca iz PŠ Vrsine, PŠ Donje Ogorje, OŠ Vrpolje, OŠ Tina Ujevića, OŠ Ivan Dunković, OŠ Juraj Šižgorić, OŠ Meterize, i Katoličke osnovne škole. Nastupili su i srednjoškolci iz Tehničke škole iz Šibenika.

„Ova priredba ima za cilj okupiti što više djece s područja Šibenske biskupije. Na ovaj način željeli smo obogatiti božićna druženja, međusobna upoznavanja i dati prave sadržaje. Nastojimo da u priredbama Božić ima svoje mjesto s imenom rođenog Isusa", kazala je predstojnica Katehetskog ureda Šibenske biskupije s. Jakica Vuco.