Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

Akademija i Simpozij povodom 25 godina vjeronauka u školi

Simpozij---25-godina-vjeronauka-u-skoli---za-tisak M-1U četvrtak 13. listopada 2016. će se u Hrvatskom narodnom kazalištu održati Svečana akademija povodom 25 godina vjeronauka u školi. Sljedećega dana 14. listopada u prostorijama Nadbiskupijskog pastoralnog instituta organiziran je Simpozij istim povodom.

 

Budući da u nekoliko zadnjih dana pristižu upiti vjeroučitelja o njihovom mogućem sudjelovanju na Akademiji (naravno osim onih koji su na nju izravno pozvani) kao i o mogućnosti sudjelovanja na Simpoziju, neka se zainteresitani vjeroučitelji izravno jave do srijede 12. listopada na broj 01/5635032 ili na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Simpozij je, kako je navedeno i u Katalogu stručnih skupova, sastavni dio izobrazbe vjeroučitelja, te su svi slobodni prijaviti svoje sudjelovanje na www.ettaedu.azoo.hr.

Po završetku Simpozija, u zagrebačkoj katedrali u 18,00 sati, nadbiskup zagrebački i metropolit kardinal Josip Bozanić predvodi Euharistijsko slavlje povodom 25 godina vjeronauka u školi. Svi su vjeroučitelji, neovisno prisustvovali ili ne Akademiji i Simpoziju pozvani sudjelovati na Euharistijskom slavlju.