Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

Županijsko natjecanje iz vjeronauka u Katoličkoj osnovnoj školi

Rezultati natjecanja Srednja škola

Rezultati natjecanja Osnovna škola

U srijedu, 19. veljače 2014. godine, u Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku održano je Županijsko natjecanje iz vjeronauka /Vjeronaučna olimpijada za osnovne i srednje škole Šibensko – kninske županije. Katolička škola je ugostila 18 ekipa (12 iz osnovnih i 6 iz srednjih škola), ukupno 72 učenika. Tema natjecanja je bila Katolička crkva i znanost.
Na početku natjecanja okupljene učenike i njihove mentore pozdravili su s. Jaka Vuco, predstojnica Katehetskog ureda, s. Mandica Starčević, ravnateljica Katoličke osnovne škole, te otac biskup Ante Ivas. Otac biskup je u svom pozdravu naglasio da moramo biti ljudi koji ljube i naučiti ljubiti od onog koji je izvor ljubavi.
Prigodni program za natjecatelje su izveli učenici Katoličke osnovne škole s predstavom „Komad vedrog neba“ i mažoretkinje s pjesmom „Kad si sretan.“

Best Sneakers | Women's Nike Air Jordan 1 trainers - Latest Releases , Ietp

Nakon toga su natjecatelji prionuli rješavanju zadataka i rezultati su sljedeći.
U konkurenciji osnovnih škola prvo mjesto osvojila je OŠ Vrpolje mentora Šimuna Radnića, drugo mjesto je pripalo OŠ A. M. Petropoljskog mentora Mihovila Klarića, a treće mjesto je osvojila OŠ dr. Franjo Tuđman mentora Silvijo Norac – Kljaje.
U konkurenciji srednjih škola prvo mjesto je osvojila S.Š. Lovre Montija iz Knina mentora Marija Predena, drugo mjesto je pripalo učenicima Medicinske i kemijske škole iz Šibenika mentorice s. Tatjane Petric, a treće mjesto je pripalo učenicima Turističko – ugostiteljske škole iz Šibenika mentorice s. Tatjane Petric.
Dok je komisija ispravljala testove, učenike su animirali animatori Šibenske biskupije koji su učenike zabavljali raznim igrama i gdje su najbolji dobili prigodne nagrade.

 

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries