Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

TREĆE ŽSV VJEROUČITELJA

Utorak, 5. srpnja 2022. godine, još jedan iznimno vruć i sparan dan. Živa u termometru prelazila je 37°C. Ipak, bez obzira na visoku temperaturu četrdesetak vjeroučitelja Šibenske biskupije okupilo se u Katoličkoj osnovnoj školi na svom posljednjem ŽSV u ovoj školskoj godini.

kopija4

 

Kako i priliči započeli smo ga svetom misom koju je predvodio don Gabrijel Jagarinec. Zahvalili smo Gospodaru žetve na svim primljenim plodovima ove školske godine.
Radni dio našeg susreta započeli smo obavijestima u kojim nas je predstojnica s. Renate Azinović podsjetila na sve događaje organizirane od strane KU. Sjetili smo se i onih trenutaka koji su nam izmamili osmjehe i donijele radost u proteklom razdoblju, a i onog koji nam je stegao grudi zbog odlaska drage nam kolegice Tatjane.
Nastavili smo naš susret predavanjem na temom „Vrednovanje učenika s teškoćama“ koje je održala voditeljica ŽSV-a Marina Galić, koja nas je jako lijepo uputila u cilj, svrhu i način vrednovanja učenika s teškoćama.
Ono što nam je uvijek iznimno drago i korisno čuti su primjeri dobre prakse koje su nam iznijele kolegice Andrea Cinotti, vjeroučiteljica posebnog odjeljenja OŠ Petar Krešimir IV., i Branimira Jakovčev, vjeroučiteljica u COO Šubićevac.
Posebnu radost i zajedništvo osjetili smo u radionici koju je pripremila i, uz pomoć kolega Šimuna Radnića i Andreje Cinotti, vodila voditeljica Marina. U radionici smo na inspirativan i kreativan način iznosili svoje poteškoće i pronalazili rješenja.
Ovakav način rada i zajedništva podsjetio nas je koliko nam je u proteklom vremenu zbog epidemioloških mjera nedostajao ovakav vid druženja i edukacija.
Do idućeg susreta u rujnu i podjele mandata za novu školsku godinu sve nas pratio zagovor našeg nebeskog zaštitnika sv. Mihovila.

Tina Rožić

Foto: Tina Rožić i Nenad Palac

kopija1

kopija2

kopija3

kopija15

kopija5

kopija6

kopija7

kopija8

kopija9

kopija10

kopija11

kopija13

kopija12

kopija14

 

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries