Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

''TVOJE MALO NEKOME JE PUNO''

HUMANITARNA AKCIJA NAŠIH SREDNJOŠKOLACA

s.elizabeta1

Unatoč pandemiji i neobičnim okolnostima dvije srednje škole u Šibeniku - Turističko-ugostiteljska i Medicinska - sudjelovale su u humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za pet siromašnih obitelji s malodobnom djecom.
Humanitarna akcija obje škole odvila se u suradnji s Caritasom Šibenske biskupije, odnosno zamjenikom ravnatelja gospodinom Miljenkom Jukićem, a održana je povodom Svjetskog dana borbe protiv siromaštva.

Giftofvision - Sneakers search engine | adidas guatemala miraflores peru en vivo 2019

 

U akciji su sudjelovali učenici, nastavnici, obje ravnateljice, asistenti u nastavi i stručna služba škole.
Humanitarnu akciju vodila je vjeroučiteljica s. M. Elizabeta Glasnović.
Zajedno s gospodinom Jukićem i učenicama, poštujući sve epidemiološke mjere, prikupljena sredstva odnešena su u potrebite obitelji u srijedu 18. studenoga.
U susretu s članovima obitelji nije im pružena samo materijalna privremena pomoć, već duhovna potpora, ohrabrenje i daljnje surađivanje u postizanju života dostojna čovjeka.

Nadamo se da je to "malo" ovim obiteljima zaista bilo "puno" te da će se takve i slične humanitarne akcije provoditi i dalje u našoj sredini kako bi se pružila milosrdna ruka svima kojima je potrebna.

s. M. Elizabeta Glasnović

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries