Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

ODRŽANO ŽUPANIJSKO STRUČNO VIJEĆE

ŽSV 15-10-20

Županijska stručna vijeća rezultat su Zakonske obveze stručnog usavršavanja odgojno-obrazovnih radnika. A da se obveze izvršavaju bilo to zgodno ili nezgodno (usp. 2Tim 4,2) vjeroučitelji Šibenske biskupije pokazali su prvim stručnim vijećem u ovoj školskoj godini, 15. listopada, u Katoličkoj osnovnoj školi.

Nakon uvodne meditacije Svjetiljka koja je poslužila Stjepana Lice koju je pročitala s. Renata Azinović, s. Viktorija Gadža predstavila je knjigu S Marijom Petković rastimo u milosrđu. Kateheze o liku i djelu bl. Marije Propetog Isusa. Bio je to zanimljiv i konkretan doprinos promociji lika i djela Blaženice kako u nastavi Vjeronauka, tako i u župnoj katehezi. U radnom dijelu susreta, za koji su se pobrinuli voditelj ŽSV-a Šimun Radnić i s. Renata Azinović, promišljalo se o kvalitetnom tematskom planiranju. Vjeroučitelji su vrednovali četiri ponuđena primjera tematskog planiranja dajući konkretne prijedloge za dopunu ili korekcije. Marina Galić je usporedila planiranje nastave u gimnazijama i strukovnim školama te dala praktične savjete kako ih učiniti kvalitetnijima, a kolegica Veronika Kosor iznijela osobno iskustvo istovremenog rada (a to znači i istovremenog planiranja) u gimnaziji, četverogodišnjoj srednjoj, trogodišnjoj srednjoj i osnovnoj školi.

Obavijesti iz Katehetskog ureda i praktični dogovori oko nekih događaja označili su kraj još jednog susreta...

Sports Shoes | Patike – Nike Air Jordan, Premium, Retro Klasici, Sneakers , Gov

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries