Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

Biskup Tomislav Rogić susreo se sa vjeroučiteljima i odgojiteljicama u vjeri Šibenske biskupije

vjeroučitelji-božić-19-014

Tradicionalni Božićni susret odgojiteljica u vjeri i vjeroučitelja osnovnih i srednjih škola s područja Šibenske biskupije s biskupom Tomislavom Rogićem održan je u subotu 21. prosinca u dvorani biskupske palače u Šibeniku.

Best Nike Sneakers | NIKE HOMME

 "Ovi naši susreti vidljivo su svjedočanstvo naše blizine i zajedništva. Oni su nama samima poticaj da onu riječ koja nam je u ustima i srcu učinimo vidljivijom i prepoznatljivijom", kazala je u pozdravnom govoru predstojnica Katehetskog ureda s. Renata Azinović. Biskupu Rogiću zahvalila je što ima povjerenja u vjeroučitelje koji su po mandatu Crkve poslani naviještati i svjedočiti evanđelje života.

U ime vjeroučitelja, biskupa je pozdravio vjeroučitelj Mihovil Klarić. "Mi vjeroučitelji ovdje smo se okupili u zajedništvu kao jedna obitelj. Neka nas sve obasja novorođeno dijete da možemo u punini naviještati njegovu riječ", kazao je vjeroučitelj Klarić.

Šibenski biskup Tomislav Rogić izrazio je zadovoljstvo radom vjeroučitelja Šibenske biskupije. "Radost Božića traži da je na nov način iščitamo. Prilike u kojima živimo nisu uvijek iste i mijenjaju se. Bog postaje svijeta razveselitelj i to želi trajno ostati. To je radost Božića koja bi se trebala pretakati u naše živote. Želim vam od sveg srca da tajnu Božića doživite kao dolazak svijeta razveselitelja koji svoju radost ne nudi na trenutak nego je izvor radosti", poručio je biskup Rogić vjeroučiteljima.

Preuzeto s http://www.sibenska-biskupija.hr/

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries