Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

"Osvijetlimo put do jaslica"

ODRŽANA BOŽIĆNA PRIREDBA

OPDJ19naslovna

Ovogodišnja Božićna priredba Katehetskog ureda ''Osvijetlimo put do jaslica'' održana je u četvrtak drugog adventskog tjedna, u Katoličkoj osnovnoj školi. Nastupilo je više od 120 djece iz 9 vrtića i škola Šibenske biskupije.

buy footwear | Air Jordan

Priredbu je otvorila predstojnica Ureda s. Renata Azinović. Uz zahvalu svim sudionicima i gledateljima koji su ''donijeli i tračak svoga svjetla kako bi zajedno osvijetlili put do jaslica'', zaželjela im je ''susret s Onim koji bijaše, koji jest i koji dolazi - susret kadar rasvijetliti najdublje tmine ljudskih srdaca''.

Sat vremena pozornicom su se izmjenjivali pjesme, plesovi, recitacije i igrokazi. Zimska noć, Jasle za Isusa, Spavaj mali Božiću, Tiha noć, Radujte se narodi, Sretan sretan Božić i Vijenac ljubavi, samo su neki od naslova koji su okupljene uveli u otajstvo Božića. Dječja radost i razigranost su barem na kratko skrenuli njihove misli sa svakodnevnih briga na Dijete u jaslama koje dolazi uzeti ih na se.

Priredbi je nazočio i šibenski biskup mons. Tomislav Rogić. Izrazio je svoju radost i zadovoljstvo ovakvim događanjima i okupljenima uputio svoju očinsku riječ.

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries