Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

Tradicionalni "Mali Mihovil" u katedrali

PROGLAŠENI NAJBOLJI RADOVI NATJEČAJA POVODOM BLAGDANA SV. MIHOVILA

mm2019 naslovna2

U srijedu, 25. rujna 2019., mališani šibenskih vrtića Blažena Hozana, Brat Sunce, Ciciban, Kućica i Vidici pošli su ususret blagdanu svetog Mihovila u katedralu sv. Jakova, na tradicionalnu manifestaciju nazvanu Mali Mihovil.

Giftofvision - Sneakers search engine | Buy online Sneaker for Men

Susreli su se sa šibenskim biskupom mons. Tomislavom Rogićem i katedralnim župnikom don Krešimirom Matešom. Svojom dječjom radošću, pjesmama i plesom dodatno su obogatili već bogatu pripremu za nadolazeći blagdan i ispunili katedralu šarenilom.

Tijekom ovogodišnje manifestacije proglašeni su najbolji radovi pristigli na natječaj povodom Blagdana, a njihovim autorima uručene nagrade. Natječaj je to koji već niz godina organizira Katehetski ured Šibenske biskupije za polaznike vrtića te učenike svih osnovnih i srednjih škola Grada kako bi promovirao lik i djelo sv. Mihaela, uključio najmlađe Šibenčane u proslavu i potakao na pobožnost prema Arkanđelu.

U kategorijama vrtićke dobi nagrađeni su starija vrtićka skupina DV Blažena Hozana, mješovita katolička vjerska skupina iz DV Vidici, Marko Dželalija iz DV Brat Sunce, Lora Pavlović iz DV Kućica te Lora Prenkpalaj iz DV Ciciban. Petra Antunović osvjetlala je obraz OŠ Brodarica, Katia Vuletin OŠ Jurja Šižgorića, a Petar Slavica i Lorena Vlahov Katoličke osnovne škole. Među srednjoškolcima najboljim se pokazao rad Luke Kalabrića iz Srednje tehničke škole.

Svi radovi izloženi su u galeriji Civitas Sacra i mogu se pogledati do srijede, 2. listopada.

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries