Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

ČETVRTAŠI KATOLIČKE OSNOVNE ŠKOLE ZA MARIJINE OBROKE

CRTANJE KARTICA ZA ''MEMORI MARIJINIH OBROKA''

memory

Dobro je činiti dobro. Posebno je dobro činiti mala djela s puno ljubavi. Ne učiniti dobro koje od tebe ne zahtijeva nikakva sredstva osim samo malo dobre volje, usuđujem se izjednačiti sa smrtnim grijehom.

Sports brands | Nike Air Force 1 LX UV Reactive Multi – alle Release-Infos , Snaidero-usa

 

Učenici 4.B razreda sa svojim učiteljicama i vjeroučiteljicom ni trenutka nisu dvojili. Odmah su prihvatili poziv organizacije Marijini obroci i uključili se u kampanju Veliki obiteljski Božić, s nadom da će upravo njihov rad doprinijeti osiguranju jednog svakodnevnog obroka i školovanju još ponekog siromašnog djeteta diljem svijeta.

Zadatak je bio klasičnim flomasterom u kvadratnom formatu dimenzija 21x21 nacrtati neki od pojmova vezanih uz rad Marijinih obroka kao karticu za igru Memori Marijinih obroka. Ideja nije nedostajalo. One koje nisu potakli pisani i video-materijali o Marijinim obrocima, iznjedrili su dječje suosjećanje i mašta. Kako su propozicije nalagale, na poziv se moglo poslati najviše tri crteža.

Ovih blagdanskih dana stigla nam je obavijest da su u izradu igre uvršteni crteži KUHINJA Petra Slavice i BARAKA Alena Božikova. Još dva razloga za radost i ponos. Svi koji ikada budu igrali ovu igru, u rukama će i ne znajući držati velika srca naše još uvijek male djece.

Više o Marijinim obrocima i Velikom obiteljskom Božiću možete pročitati na poveznici https://www.marysmeals.hr/.

 

(Vijest preuzeta sa: http://os-katolicka-si.skole.hr/?news_hk=1&news_id=2332&mshow=290#mod_news

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries